Moeder over de behandeling van haar dochter (14 jaar).

Mijn 14 –jarige dochter had het 1,5 jaar na het overlijden van haar vader heel lastig. Tot die tijd wist ze haar gevoel weg te drukken maar dat ging niet meer. En ze kon er niet met mij of anderen dicht om haar heen over praten. De sessies met Suus hebben haar heel goed geholpen. De dag van het overlijden zelf en de periode daarom heen is ze met Suus helemaal doorgelopen. En later ook het gemis zelf, wat haar vader voor haar en zij voor hem heeft betekent etc. Het waren geen gemakkelijke sessies, maar door dit samen te bespreken is het scherpe randje van die vreselijke dag eraf. Hierdoor is ze niet meer bang dat vriendinnen er bijvoorbeeld naar vragen. En het verdriet mag er zijn, maar ook het “niet-missen”. Ze zit nu veel beter in haar vel. Ik ben heel blij dat we de stap naar Suus hebben gezet.