Reactie van ouders over de behandeling van hun dochter (15 jaar)

 

"Suzanne is een professionele maar zeer zeker ook een betrokken psycholoog. Suzanne communiceert helder, maakt duidelijke afspraken met het kind en de ouders. Beide partijen komen aan bod tijdens de behandeling. De behandeling is gericht op resultaat. Telkens wordt in de gaten gehouden waar we staan en waar we naar toe moeten. Suzanne kan streng zijn in de behandeling op de momenten dat het nodig is. Zowel het kind als de ouders houdt ze een spiegel voor. Ze bespreekt rustig en met empathie het gedrag van beide partijen. Juist het feit dat Suzanne een jonge psycholoog is maakte dat de afstand met onze puberdochter niet te groot is. Ze is heel toegankelijk voor die leeftijdsgroep die wordtelt met allerlei problemen. Tijdig ingrijpen heeft in ons geval goed gewerkt."