Vader van dochter (8 jaar)

"Onze dochter van 8 heeft aandachtsproblemen. Kan zich moeilijk concentreren op school en raakte meer en meer met zichzelf in de knoop met woedeuitbarstingen als de manier om haar frustratie te uiten. Wij zaten met onze handen in het haar. School wilde het liefst dat ze naar speciaal onderwijs zou gaan en wij kregen geen vat op haar uitbarstingen. De tip was een kindpsycholoog en gelukkig vonden wij hier Suzanne Smedts. Na een analyse van onze dochter een confronterende conclusie, ADHD. Heel doeltreffend heeft ze ook onze manier van opvoeden veranderd. Onze ogen zijn letterlijk geopend en de rust is teruggekeerd in ons gezin. Onze dochter gaat weer met plezier naar school, kan haar rust pakken wanneer ze dat nodig heeft. En dat ze af en toe stout en boos is, wij weten hoe er mee om te gaan. Ons beste besluit was hulp zoeken en gelukkig vonden we dat bij Suzanne, een topper."