Ouders over de behandeling van hun zoon (14 jaar)

"Omdat onze zoon van 14 "verkeerde keuzes" begon te maken, waardoor hij op school en ook daarbuiten in de problemen dreigde te komen, hebben wij ons tot Suzanne Smedts gewend.  Zij heeft in een gesprek met ons (ouders + kind) een overzichtelijk traject uitgestippeld, met gesprekken met onze zoon, met ons als ouders, en gezamenlijk.

De gesprekken werden als heel prettig én nuttig ervaren, ook door onze zoon. Ook kregen wij nuttige handvatten aangereikt, over hoe wij als ouders met de problematiek om konden gaan zonder de verstandhouding met onze zoon in gevaar te brengen, en deze zelfs te verbeteren. Onze zoon geeft aan dat hij sterker in zijn schoenen staat, meer zelfvertrouwen heeft.

Een en ander is goed verlopen en we zijn blij met de resultaten."