"Mijn zoon wil niet meer naar school"

Hoe krijg ik mijn kind op een leuke manier naar school ?

Lang getwijfeld op welke manier wij het probleem met ons kind gingen aanpakken. Onze zoon heeft gewoon eens in de zoveel weken/dagen een dag dat hij ECHT niet naar school wil. Dit niet naar school willen kan komen omdat er de dag ervoor iets is gebeurd waardoor hij misschien wel niet meer durft of omdat hij heel hard moet werken of denkt dat hij heel hard moet werken, enz. Zelf hadden wij al een aantal gesprekjes gevoerd op school maar kwamen hier gevoelsmatig niet verder mee. Uiteindelijk het probleem zelf bij de horens gepakt en op zoek gegaan naar een kinderpsycholoog die ons aansprak. De website van Suzanne viel gelijk in de smaak, geen wachtlijsten en duidelijke taal. Na het invullen van het aanmeldformulier werden wij vrij snel gebeld en konden gelijk langskomen.

De eerste keer samen met onze zoon voor een intake en zodat Suzanne ook kon kennismaken met onze zoon. Daarna hebben wij nog drie sessies gehad waarbij wij vanaf sessie een met de tips van Suzanne aan de slag gegaan zijn. Het werken met een compleet uitgewerkt beloningssysteem is voor ons op dit moment een heel goede oplossing. Ook hebben wij geleerd dichtbij ons zelf te blijven en niet mee te gaan met de wensen van het kind.

Kortom wij staan nu een stuk sterker in onze schoenen en hebben handvaten gekregen om onze zoon op een positieve manier te stimuleren zich op een goede manier te gedragen.

Wij kunnen de praktijk van Suzanne Smedts zeker aanraden.

Amsterdam, 28 juni 2016.