Brief van de ouders van Jeroen

"Het is alweer een tijd geleden dat Jeroen bij u in behandeling was...in feite hebben mijn man en ik, merendeels bij u geweest (begeleiding ipv Jeroen), toen tips gekregen hoe we met Jeroen om moesten gaan (hem anders benaderen en niet zo op zijn huid zitten). Dit heeft nu op de lange termijn heel goed uitgepakt. Hij is veel losser (emotioneel) geworden, verteld sneller over iets, is rustiger geworden, niet meteen meer heel boos. Nu kunnen we het hebben over dingen die zijn gebeurd/ waar we het niet mee eens zijn en dan samen tot een conclusie komen of hij geeft een tips wat te doen of wij. Hij doet het goed op school en zit lekker in zijn vel.  Van beide kanten acceptatie! Het maakte voor ons niet uit wie de hulp kreeg, zolang we maar dichter bij elkaar konden komen en niet uit elkaar werden gedreven. Want Jeroen en ik botste in die tijd nogal met elkaar! Bij deze dus nog hartelijk bedankt voor de korte begeleiding van ons als ouders zijnde!"