Ouders over de behandeling van hun dochter (9 jaar) met klachten van o.a. heimwee.

vader: “Suzanne heeft onze dochter geholpen met haar heimwee i.v.m. onze scheiding. Met haar enthousiaste, en voor onze dochter toegankelijke aanpak, heeft zij goed de oorzaak van haar probleem weten te doorgronden. Met haar pragmatische aanpak heeft onze dochter snel resultaat bereikt. Het gevolg is dat haar heimwee weg is en ze zelfverzekerder en positiever in het leven staat. Dank daarvoor. “

moeder: “De lieve en gerichte aanpak van Suus heeft onze dochter van 9 in een korte tijd van haar heimwee afgeholpen. Ze is weer vol zelfvertrouwen en heeft de situatie onder controle. We zijn heel blij met het resultaat".”

Ouders over de behandeling van hun zoon (10 jaar) met angstklachten.

"Twijfelend of we er goed aan deden, zijn we toch op zoek gegaan naar een kinderpsycholoog die onze zoon kon helpen met het omgaan met angst. De twijfel of dit wel een goede stap was, was eigenlijk meteen verdwenen in ons eerste kennismakingsgesprek met Suzanne. Suzanne is een heel open persoonlijkheid en straalt vertrouwen uit. Daarbij is ze heel toegankelijk en dat stelde ons, en zeker onze zoon, gelijk gerust. Gedurende een aantal sessies heeft ze hem (en ons) ' tools' meegegeven, die hij kan toepassen om zijn angsten te hanteren. Wij zijn zeer tevreden en heel blij dat we dit traject doorlopen hebben."

Reactie van ouders over de behandeling van hun dochter (15 jaar)

 

"Suzanne is een professionele maar zeer zeker ook een betrokken psycholoog. Suzanne communiceert helder, maakt duidelijke afspraken met het kind en de ouders. Beide partijen komen aan bod tijdens de behandeling. De behandeling is gericht op resultaat. Telkens wordt in de gaten gehouden waar we staan en waar we naar toe moeten. Suzanne kan streng zijn in de behandeling op de momenten dat het nodig is. Zowel het kind als de ouders houdt ze een spiegel voor. Ze bespreekt rustig en met empathie het gedrag van beide partijen. Juist het feit dat Suzanne een jonge psycholoog is maakte dat de afstand met onze puberdochter niet te groot is. Ze is heel toegankelijk voor die leeftijdsgroep die wordtelt met allerlei problemen. Tijdig ingrijpen heeft in ons geval goed gewerkt."