Aanmelden

Er is geen wachtlijst. Er kan direct een afspraak worden gemaakt. Het intakegesprek is gratis. Het spreekuur is op vrijdag.
Je kunt je kind aanmelden via onderstaand contactformulier, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen (0645484738) (overdag of ’s avonds) of een voicemail bericht achterlaten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

  1. Om je kind aan te melden heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig.

  2. Wanneer je kind is aangemeld vindt er een intakegesprek met (bij voorkeur beide) ouders plaats. Indien je kind 12 jaar of ouder is mag het bij dit gesprek aanwezig zijn. Jongeren vanaf 16 jaar mogen alleen op gesprek komen.

  3. Na het intakegesprek volgt er een telefonisch advies. Er wordt dan aangegeven of er meteen met behandeling kan worden gestart of dat er eerst nog nader psychodiagnostisch onderzoek nodig is.

  4. Om een zo goed mogelijk beeld van de reden van aanmelding te krijgen kan het ook zo zijn dat er nog een tweede intakegesprek plaatsvindt met bijvoorbeeld het kind alleen en dat daarna het advies voor behandeling volgt.

Naast face to face gesprekken is een telefonisch of e-mail consult ook mogelijk (15 Euro per consult).


Tarief

Suus! Kinderpsycholoog hanteert een uurtarief van 94 Euro (Er wordt geen BTW gerekend). Het uurtarief bestaat uit directe tijd (behandeltijd) en indirecte tijd (verslaglegging). Eén sessie duurt 45-50 minuten directe tijd en 15-10 minuten indirecte tijd. Het intakegesprek is gratis. Een intelligentieonderzoek (inclusief verslaglegging) kost 500 Euro.

 

 Aanmeldformulier

Naam *
Naam